top of page

Ergonomisk ståbrett - Active Stand

Produktutvikling av ståbrett i polyuretan for bedring av arbeidsstilling på arbeidsplass samt preventiv behandling av ryggplager.

Oppgaven

Ergospace (tidligere Offitec) har i flere år solgt produktet Active Stand som er et ståbrett tiltenkt arbeidsplassen. Ståbrettet er både fleksibelt og laget slik at det vipper akkurat nok til at hovedmuskulaturen i ryggen ikke lenger blir statisk.

Ergospace ønsket en ny generasjon av produktet som både så bedre ut og var billigere i produksjon. Hugg fikk oppgaven å designe neste generasjon brett.

Løsningen

Hugg har stått for all design og bygging av prototyper for uttesting. Brettets mekaniske styrke ble nøye avveid mot brettets optimale fleksibilitet. Videre ble geometrisk utforming og materialenes hardhet vurdert med hensyn til grep mot gulv og trykk mot føtter

Løsningen ble utstrakt bruk av deler støpt i polyuretan i sandwichkonstruksjon. Produktet selges i dag gjennom Ergospace.

Ergospace AS

Ergospace AS er en ledende leverandør av ergonomiske møbler spesielt utviklet for å unngå belastningsskader hos produksjonspersonell og arbeidsplasser generelt.

Om Kunden

bottom of page