top of page

Innkapsling av elektronikken til Galleon

Hugg designer all mekanisk innkapsling til Galleons verdensledende produkter, og kvalitetssikrer at produktene tilfredsstiller militære krav.

Oppgaven

Galleon lar Hugg ta seg av mekanikken, slik at de kan bruke ressurser på det som er deres kjerneteknologi. Hugg har vært en partner for Galleon siden deres oppstart i 2010 og vi har siden da utviklet omtrent alt mekanisk utstyr for deres produkter. Firmaene har vært gjennom utallige produktutviklinger og generasjonskifter sammen.

Utviklingen av Galleons produkter går uhyre fort og krever derfor stadige oppgraderinger og generasjonsskifter. I tillegg krever deres marked ofte kundetilpassede produkter - dette gjelder også de mekaniske komponentene.

Løsningen

Hugg designer og bygger alt mekanisk utstyr for Galleon. Analyser og tester blir gjennomført for å kvalifisere og kvalitetssikre produktene. De strenge kvalitetskravene og de tøffe miljøene som disse produktene brukes i setter strenge krav til mekanikken som Hugg sine erfarne ingeniører designer.

Arbeidet inkluderer 3D design, ingeniørbetraktninger (blant annet termiske analyser og vibrasjonsberegninger), produksjonsoptimalisering og fabrikasjonsoppfølging.

Galleon Embedded Computing AS

Galleon Embedded Computing AS er et norsk firma som selger sine egenproduserte datamaskiner hovedsakelig til militært bruk. Galleon designer, bygger og tester sin teknologi selv og leverer utstyr blant annet til det amerikanske forvaret.

Om Kunden

bottom of page