top of page
Søk

RINA - Lloyd's Register Maritime Safety Award!

Vi er umåtelig stolte over nyheten om at Smart Ropes har blitt tildelt den prestisjetunge prisen RINA - Lloyd's Register Maritime Safety Award av Royal Institution of Naval Architects og Lloyd's Register!


Vi må rette en stor takk til vår kunde og produkteier Wilhelmsen for deres tillit til Hugg gjennom de siste årenes produktutviklingsløp. Smart Ropes-prosjektet begynte i sin tid med en liten gnist av en konseptidé unnfanget på våre kontorer i 2017. Siden den gang har vi vært gjennom flere konsepter, prototyper og mangfoldige tester for å komme dit vi er i dag. Samtidig har Wilhelmsen bygget organisasjonen og ekspertisen som var nødvendig for å kunne levere en komplett og robust løsning til kundene for monitorering av fortøyningstau.


Vi vil gjerne også rette en takk til våre samarbeidspartnere Axxe AS og Virinco AS.


Det er en stor glede å tenke på at vi sammen har bidratt til økt maritim sikkerhet globalt.The RINA - Lloyd's Register Maritime Safety Award is offered each year to an individual, company or organisation which has made a significant technological contribution to improving maritime safety or the protection of the maritime environment. Of the nominations this year, the Smart Ropes product line by Wilhelmsen - Marine Products has been assessed as best meeting this criterion.

Comentarios


bottom of page